За нас

Здравейте,
казвам се Вили Андреева!

Предприемач, спортен и фитнес експерт
с опит в САЩ, Близкия изток и Европа.

Аз съм основателя на FitBlast част от Procast Fitness Consulting. Аз съм международен консултант по фитнес и лайфстайл, бившa състезателка по тенис на маса към националния отбор на България, персонален треньор, приятел, съпруга и майка.


ISSA сертифицирана
AED / CPR сертифицирана
Сертифицирана от EFI Спортна Медицина
USATT Сертифицирана

Villy Andreeva
Villy Andreeva

Опит

Повече от 15 години активно работеща в областта на фитнеса като персонален треньор, групов фитнес инструктор, директор на спортни събития и фитнес мениджър. Всеки един ден се стремя да насоча клиентите си към по-здравословен, по-функционален начин на живот.

Здравето, фитнесът и спорта са в кръвта ми и затова мисията ми е да помагам и вдъхновявам все повече хора към по-здравословен живот, като ги кара да вярват, обичат и поддържат най-добрата версия на себе си!

Медийни изяви

Публикация във най-популярното американско списание Fitness, издане юли 2006 г .: "Топ фитнес експерт в Америка", един от 11-те треньора в страната допринесли с участието си в "You Can Do It Challenge".

По телевизията "Специализиран експерт" на Българската национална телевизия и фитнес статии, публикувани в много български списания.

villy-in-btv.jpg

Проекти

Менаджирала съм два мащабни международни проекта. Последният, "Олимпия", един от най-големите спортни и здравни / фитнес клубове в Саудитска Арабия. Част от моята цел бе да преустроя и управлявам клуба, за да стане най-печелившият и ултра луксозен клуб в Саудитска Арабия. Успехът от това накара собствениците да се разширят и насочат върху разработването на верига в региона на Близкия Изток.

Осем години успешно управлявах руската марка премиум клубове "Orange Fitness" в България с два луксозни клуба във Варна и столицата - София. Разработих, организирах и ръководих първия международен фитнес фестивал в България, поканвайки най-добрите фитнес-презентьори в Европа.

Мисия

Като професионален спортист в младежките ми години, винаги съм изпитвала силна връзка с фитнеса, борейки се с няколко травми през тийнейджърските ми годинаи, психическата и физическата ми сила бяха “оръжието”, което ми помогна да се справя с този толкоа труден перод за мен. По време на предстоя ми в САЩ, когато бях на 21 години, най-накрая намерих моя начин на живот, като балансирах спорта и фитнеса, работейки за една от най-успешните фитнес компаний в страната, "Crunch Fitness". След като натрупах такъв ценен опит, се почувствах вдъхновена да споделя професионалния си път с тренировките и здравословния начин на живот с другите!

През годините съм участвала и съм била вдъхновяана да създавам програми за намаляване на излишното тегло, усъвършенстване на спортни постижения, специализирани програми за бременни, възрастни и деца.

Медийно присъствие

villy-video-02.jpg
villy-in-onair.jpg

Следи Procast Fitness

ProCast Fitness

©2019 Procast Fitness. Всички права запазени.

Change Language